4. 11. 2010

Novo: V rubriki "ANKETA" vprašanje o dosežku moške reprezentance v kvalifikacijah za EP

V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam tokrat postavljamo vprašanje, povezano z moško reprezentanco Slovenije. Slovenski rokometaši uspešno nastopajo v kvalifikacijah za Euro 2012, mi pa vas sprašujemo, ali se bodo uvrstili na zaključno tekmovanje v Srbiji. Vabljeni k sodelovanju!

 

V kvalifikacijah za EP čez dve leti moška članska izbrana vrsta nastopa v skupini 3, v kateri so še Poljska, Portugalska in Ukrajina. Na zaključno tekmovanje v Srbiji se bosta uvrstili dve najboljši reprezentanci, po dveh odigranih krogih pa Sloveniji dobro kaže. Moštvo vršilca dolžnosti selektorja Borisa Deniča je naprej premagalo Portugalsko (34:31) v dvorani Zlatorog v Celju, nato pa je bilo uspešno še na gostovanju pri Ukrajini v Zaporožju (31:25).

 

Slovenija je po dveh krogih vodilna v skupini 3, saj je edina zbrala vse štiri točke, sledijo pa ji Poljska (3), Portugalska (1) in Ukrajina (0). Naslednji ciklus kvalifiakcij za Euro 2012 bo marca prihodnje leto, ko se bodo slovenski rokometaši dvakrat pomerili s Poljaki.

 

V tokratni anketi (desno na prvi strani - pod rubriko INFOSTAT) vas sprašujemo o tem, ali se bo Slovenija uspela uvrstiti na evropsko prvenstvo, ki ga bo gostila Srbija, za kar mora osvojiti prvo ali vsaj drugo mesto v skupini. Vabljeni k sodelovanju in glasovanju!

 

 

 

Foto: Slavko Kolar

ANKETA - NOVO!