18. 1. 2011

Uroš Zorman in Aleš Pajovič nista želela podpisati aneksa, zato jima je celjski klub ponudil sporazumno prekinitev pogodbe

Uroš Zorman in Aleš Pajovič, rokometaša Celja Pivovarne Laško, nista podpisala aneksa k pogodbi. Aneks predvideva, da bi se jima (tako kot ostalim članom ekipe) zamrznil del plače do osvojitve zastavljenih tekmovalnih ciljev.

 

Po odhodu Renata Vugrinca sta podpis aneksa k pogodbi zavrnila Aleš Pajovič in Uroš Zorman, ki jima je klub v skladu z odločitvijo upravnega odbora zato ponudil sporazumno prekinitev pogodbe. S podpisom aneksa bi namreč igralca sprejela enake pogoje, kot veljajo za preostanek ekipe.

 

V tem trenutku njuna odločitev na to ponudbo še ni znana. Kljub temu jo v klubu pričakujejo v najkrajšem možnem času, saj naj bi oba igralca imela kar nekaj ponudb klubov iz tujine.

 

 

Roman Pungartnik, direktor RK Celje Pivovarna Laško: "Žal mi je, da Aleš in Uroš nista želela podpisati aneksa k pogodbi, s čimer bi sprejela enake pogoje, kot veljajo za preostanek ekipe. Razlik žal ne moremo dopuščati, zato nas v prihodnjih dneh čaka dogovor, kako naprej. Obema smo ponudili sporazumno prekinitev pogodbe, ki je v tem primeru verjetno najboljša rešitev, saj naj bi oba imela kar nekaj ponudb klubov iz tujine, ki bi si njunih uslug želeli takoj. V medijih se pojavlja kup informacij o odhodih in sestavih ekipe za v prihodnje. Lahko povem le to, da še nobenemu igralcu, ki se mu izteka pogodba, nismo dali ponudbe za nadaljevanje sodelovanja, saj moramo prej razrešiti vprašanje trenerja, ki bo povedal, koga želi imeti v ekipi. Pričakujemo, da bo ime slednjega znano do konca tega meseca. Je pa za takšno ponudbo pomembno tudi strinjanje s pogoji, ki jih klub ponuja, sem pa prav tako spadajo pretekli dogovori, kot je na primer omenjeni aneks. Ob tem se je potrebno zavedati, da z najboljšimi evropskimi klubi s finančno ponudbo ne moremo tekmovati. Se pa trudimo, da obdržimo oziroma ustvarimo ostale pogoje, zaradi katerih bi se igralci odločili ostati ali priti v naš klub. Verjamem, da bomo pri tem uspešni."

 

 

 

Celjski klub uradno potrdil odhod Kokšarova v Čehovske medvedeVugrinec zapušča Celjane, igralci so se sestali s klubskim vodstvomDirektor Pungartnik o vročih temah v vrstah slovenskih prvakovV celjskem klubu začasno in pogojno znižali pogodbe, Zormanu odvzeli kapetanski trakLIGA PRVAKOV - SEZONA 2010/111. SRL ZA MOŠKE - SEZONA 2010/11