1. 3. 2011

Nagradna igra: 20 BREZPLAČNIH VSTOPNIC za tekmo Slovenija - Poljska v Stožicah

Na spletni strani RZS bo do četrtka, 3. marca 2011, do 12. ure potekala nagradna igra, povezana s tekmo moških reprezentanc Slovenije in Poljske. Med tiste, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanje, bomo razdelili super nagrade - kar 20 BREZPLAČNIH VSTOPNIC za ogled spektakla v Stožicah!

 

V kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu v Srbiji leta 2012 se bo moška članska reprezentanca Slovenije v tretjem krogu pomerila s Poljsko. Tekma Slovenija - Poljska bo v sredo, 9. marca 2011, ob 20.15 v dvorani v Stožicah v Ljubljani. Z zmago proti Poljakom bi se moštvo selektorja Borisa Deniča precej približalo nastopu na Euru 2012, za uspeh proti gostom pa bo seveda potrebna tudi bučna podpora s tribun.

 

Zato bo tudi na spletni strani RZS do četrtka, 3. marca 2011, do 12. ure potekala posebna nagradna igra. Med tistimi, ki boste do takrat pravilno odgovorili na zastavljeno nagradno vprašanje, bomo z žrebom razdelili 20 BREZPLAČNIH VSTOPNIC za ogled rokometnega spektakla v Stožicah!

 

 

NAGRADNO VPRAŠANJE: Kdo je selektor moške članske rokometne reprezentance Poljske, ki je istočasno tudi trener tamkajšnjega kluba Kielce?

 

 

a) Bogdan Wenta

 

b) Bogdan Zajaczkowski

 

c) Jerzy Klempel

 

 

Odgovor (vključno z imenom, priimkom, točnim naslovom, poštno številko in davčno številko) pošljite po elektronski pošti na naslov nagradna.igra@rokometna-zveza.si najkasneje do četrtka, 3. marca 2011, do 15. ure. Med prispelimi točnimi odgovori bomo izžrebali 20 srečnežev (srečnic), ki si bodo lahko brezplačno ogledali rokometni spektakel v Ljubljani. Njihova imena bomo objavili na spletni strani RZS, vstopnice pa bodo prejeli po pošti. Še enkrat - vabljeni k sodelovanju!