4. 3. 2011

Andrea Lekić: Očitno se nismo dobro pripravile na tekmo; Alja Janković: Obramba je bila zanič

Razočaranje v Krimovem taboru je bilo po porazu proti Budućnosti seveda očitno in razumljivo. Polfinale lige prvakinj se je z neuspehom proti Črnogorkam še bolj oddaljilo.

 

Marta Bon, trenerka Krima Mercatorja: "Vedele smo, da zdaj zelo težko sestavimo obrambo 6-0. Karkoli smo postavile, so nasprotnice kakovostno razbijale. V ničemer nas niso presenetile, toda na vsako našo zamisel so imele boljše odgovore, predvsem v smislu individualne kakovosti igralk. Vemo, da smo dale vse od sebe, ampak enostavno ob vseh težavah ni šlo. Upale smo, da bi nam uspelo prikriti naše pomanjkljivosti, da bomo igrale hitro igro, toda skoraj vsak napad smo dobile gol, zato nismo mogle izpeljati (pol)protinapadov."

 

Alja Janković, igralka Krima Mercatorja: "Proti Budućnosti ni bilo obrambe. Pustile smo, da se je njihova krožna napadalka povsem razigrala. Šestmetrske rte nam ni uspelo pokriti. Vratarki nam nista pomagali, tudi mi ne njima. Obramba je bila slaba. V napadu smo se popravile, hitreje igrale, toda obramba je bila zares zanič. Po eni strani nas je dotolklo, da so imele odgovor na vsako našo potezo v obrambi, z nekaj podajami pa so hitro napravile višek. Poskušale smo vse, a se ni izšlo."

 

Andrea Lekić, igralka Krima Mercatorja: "Budućnost se je pripravila na divjo, agresivno consko obrambo. Danes jih nismo ustavile s tem načrtom, proti Špankam je to uspelo, proti Budućnosti pač ni. Res so dobro odigrale na našo obrambo. Očitno se nismo dobro pripravile na tekmo."

 

 

 

LIGA PRVAKINJ - SEZONA 2010/11 (CELOTEN SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)Krim Mercator proti Budućnosti doživel tretji zaporedni poraz v ligi prvakinj