9. 3. 2011

S seznama igralcev za tekmo s Poljsko odpadli Čemas, Razgor, Cehte, Marguč in Dolenec

Po današnjem zadnjem treningu je selektor Boris Denič objavil seznam 16 igralcev, ki bodo ob 20.15 v Stožicah nastopili proti Poljski. S seznama so odpadli Matevž Čemas, Simon Razgor, Klemen Cehte, Gašper Marguč in Jure Dolenec.

 

Potem ko se je moral selektor Denič zaradi zdravstvenih težav odreči dvema vratarjema (Gorazd Škof in Jure Vran), mu je ostalo na razpolago 21 igralcev, ki so bili v zadnjih dneh na pripravah. Po današnjem zadnjem treningu pred večernim obračunom s Poljaki je objavil seznam šestnajsterice, ki se bo pomerila z osmouvrščeno reprezentanco z letošnjega svetovnega prvenstva na Švedskem.

 

S seznama 21 igralcev so tako odpadli Matevž Čemas (Slovan), Simon Razgor (Maribor Branik), Klemen Cehte (Gorenje Velenje), Gašper Marguč (Celje Pivovarna Laško) in Jure Dolenec (Loka). Slovenske barve bodo proti Poljakom branili: Dino Bajram, Marko Bezjak, David Miklavčič, Matevž Skok (vsi Gorenje Velenje), Nenad Bilbija (Valladolid, Španija), Matjaž Brumen, Jure Dobelšek, Sebastian Skube (vsi Cimos Koper), Matej Gaber (Loka), Dragan Gajič (Maribor Branik), Jure Natek (Magdeburg, Nemčija), Primož Prošt (Bjerringbro-Silkeborg, Danska), Peter Pucelj (Bosna Sarajevo, BiH), David Špiler (Zagreb, Hrvaška), Jure Sušin (Trimo Trebnje) in Uroš Zorman (Kielce, Poljska).

 

 

Za današnji rokometni spektakel v Stožicah je na razpolago še nekaj vstopnic, ki jih lahko kupite na Eventimu in prodajnih mestih Petrola, prav tako pa tudi pred tekmo na blagajnah dvorane ŠRC Stožice. Vse obiskovalce tekme pozivamo, naj zaradi pričakovane velike gneče pravočasno pridejo v Stožice!