1. 9. 2011

Praznični rokometni spektakel v Radečah

V petek, 2. septembra 2011, se v Radečah obeta rokometni spektakel. Ob 19. uri se bosta v tamkajšnji športni dvorani pomerila Celje Pivovarna Laško in Zagreb Croatia osiguranje.

 

Organizator tekme je domači rokometni klub Radeče. Prijateljski dvoboj med slovenskim in hrvaškim klubom bo potekal v okviru počastitve občinskega praznika.

 

Gledalci bodo lahko poleg spektakla na igrišču uživali še v številnih spremljevalnih dogodkih. Posebej velja omeniti nagradno žrebanje vstopnic, kajti deset srečnežev (srečnic) bo domov odšlo z atraktivnimi nagradami. Predprodaja vstopnic: Gas bar in Petrol v Radečah.

 

Kadrovsko precej spremenjeni igralski kader Celja Pivovarne Laško blesti v pripravljalnem obdobju, za pivovarje pa bo to dobra generalka pred bližnjim začetkom ligaškega tekmovanja. Močni Zagreb pod vodstvom Ivice Obrvana, nekdanjega trenerja Gorenja iz Velenja, bo tudi v letošnji sezoni igral v evropski ligi prvakov. Njegovi nasprotniki v predtekmovalni skupini A bodo Barcelona (Španija), Kadetten Schaffhausen (Švica), Chambery (Francija), Bosna Sarajevo (Bosna in Hercegovina) in kvalifikant.

 

Vabljeni na slovensko-hrvaški rokometni spektakel v Radečah!