2. 11. 2011

Vstopnice za človekoljubno-spominsko akcijo za umrlega Iztoka Puca v prodaji že v petek

V celjski dvorani Zlatorog bo v soboto, 5. novembra 2011, človekoljubno-spominska akcija za umrlega Iztoka Puca. Ob 17. uri bo tekma Slovenija OI 2000 - Hrvaška OI 1996, ob 19. uri pa še Slovenija - Celje Pivovarna Laško.

 

Zaradi zelo velikega zanimanja za rokometni dogodek v Zlatorogu bodo vstopnice (po simbolični ceni 5 evrov) začeli prodajati že v petek, 4. novembra 2011. Ob pomoči Eventima bodo vstopnice torej na razpolago že dan pred tekmama. V petek bo vstopnice mogoče kupiti v času odprtja trgovskih centrov (City center Celje, Europark Maribor, City park Ljubljana - hiša vstopnic), v Champion pubu pod Areno Petrol, Playcaffeju v dvorani Zlatorog in v Laškem v Play offu v dvorani Tri Lilije.

 

V soboto bodo (poleg že prej omenjenih) odprta še prodajna mesta nogometnega kluba CM Celje od 9. ure dalje in od 15. ure dalje glavna blagajna rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško.

 

Po besedah Dragane Jusupović, ob Rolandu Pušniku glavni organizatorki akcije za Iztoka Puca, je že vse nared za velik dogodek. Človekoljubno-spominskega dogodka se bosta udeležila tudi Jasenka in Borut Puc, žena in sin pokojnega Iztoka Puca, svoj prihod pa so napovedali vsa najbolj imenitna imena rokometa iz vrst igralcev (nekdanjih in sedanjih), funkcionarjev... Ob tem velja omeniti, da bodo igralci in člani strokovnega vodstva slovenske reprezentance, ki so trenutno na pripravah v Zrečah, v ta namen kupili okoli 300 vstopnic.

 

V soboto, 5. novembra 2011, se bosta na prvi tekmi (začela se bo ob 17. uri) pomerila reprezentanca Slovenije z olimpijskih iger v Sydneyju leta 2000 in izbrana vrsta Hrvaške, ki je na olimpijskih igrah v Atlanti osvojila zlato kolajno. Ob 19. uri bo na sporedu še tekma med sedanjo moško člansko reprezentanco Slovenije in domačim klubom Celje Pivovarna Laško, trenutno vodilnim v 1. NLB Leasing ligi.

 

Pogreb Iztoka Puca, ki je 20. oktobra letos izgubil boj z zahrbtno boleznijo, bo v četrtek, 3. novembra 2011, ob 13.20 na Aleji velikanov na pokopališču Mirogoj v Zagrebu.