5. 11. 2011

Andrea Penezić: Igrale smo v krču; Tone Tiselj: Težko razumem, zakaj smo igrali tako slabo

V taboru Krima Mercatorja so imeli po srečnem razpletu in remiju proti Podravki Vegeti (22:22) veliko razlogov za veselje. A odločitev o napredovanju v drugi del lige prvakinj bo padla šele naslednjo nedeljo, ko v Stožice prihaja Larvik.

 

 

Tone Tiselj, trener Krima Mercatorja: "Sploh ne vem, zakaj je bila tekma tako slaba, saj ni odločala o ničemer. Vse se bo namreč odločalo prihodnjo nedeljo. Res težko razumem, zakaj smo igrali tako slabo, predvsem v napadu, imeli veliko število tehničnih napak, ker to bi bila lahko res sproščena tekma. Res je, da se dekleta dobro poznajo med seboj. V obrambi je bilo še v redu, v napadu pa res slabo. Smo pa dobili novo igralko, saj je Gorica Aćimović pokazala, da je prava okrepitev, tudi Alja Koren je dobila svojo priložnost. Treba pa se je zavedati, da je Podravka kakovostna ekipa, enotna, verjetno najbolj homogena ekipa v skupini."

Andrea Penezić, igralka Krima Mercatorja: "V tekmo smo šle v krču, tako smo igrale ves čas. Nismo bile sproščene, tekmice pa so bile agresivne. Vemo, da zdaj potrebujemo dve točki za drugi krog. Dobro so nas zaprle v napadu, imele polprotinapade in protinapade. V obrambi nismo bile dovolj čvrste, posebej ob koncu, zato je rezultat tak, kot je. Moramo biti zadovoljne s točko, saj res nismo dobro igrale."

 

 

Kristina Franić, igralka Krima Mercatorja: "Iz obrambe res nismo dobro krenile v polprotinapade, nismo se znašle, bilo je preveč tehničnih napak. Tekmice so dobro zaprle našo glavno strelko Andreo Penezić, me smo skušale iskati nove rešitve. Vendar so se na nas dobro pripravile, tako da je bila naloga zares težka."

 

 

 

LIGA PRVAKINJ - SEZONA 2011/12 (SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)Krim Mercator z zadetkom v zadnji sekundi tekme iztržil neodločen izid proti Podravki Vegeti