2. 1. 2012

Novinarska konferenca moške reprezentance bo v sredo, 4. januarja 2012, ob 13. uri v Zrečah

V sredo, 4. januarja 2012, ob 13. uri bo imela moška članska reprezentanca Slovenije novinarsko konferenco v hotelu Dobrava v Zrečah. Glavni temi bosta zaključek prvega dela priprav na evropsko prvenstvo v Srbiji in nastop na bližnjem mednarodnem turnirju na Danskem.


Po slabih dveh dne premora so se igralci in člani vodstva moške rokometne reprezentance v ponedeljkovih večernih urah znova zbrali v pripravljalni bazi v Zrečah. Tam bodo ostali do četrtka, 5. januarja 2012, ko bodo odpotovali na močan mednarodni turnir na Dansko.


Od 6. (petek) do 8. (nedelja) januarja 2012 bodo slovenski rokometaši nastopili na turnirju na Danskem, na katerem bodo v treh dneh in v treh različnih mestih odigrali tri tekme proti zelo kakovostnim nasprotnikom. V prvem krogu turnirja se bodo v Koldingu pomerili z gostiteljico Dansko (petek, 6. januar 2012), v drugem v Herningu z Islandijo (sobota, 7. januar 2012), zadnji nasprotnik pa bo v Aarhusu reprezentanca Poljske (nedelja, 8. januar 2012).


Dan pred odhodom na Dansko pa bo v sredo, 4. januarja 2012, ob 13. uri v hotelu Dobrava v Zrečah tudi novinarska konferenca. Na njej bodo selektor Boris Denič in dva reprezentanta ocenili prvi del priprav za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu v Srbiji in predstavil pričakovanja pred turnirjem na Danskem, ki bo tudi generalka za Euro 2012.



Nenad Bilbija izgubljen za EP v Srbiji, priložnost med šestnajsterico tudi za Boruta MačkovškaPo prihodu Miha Žvižeja slovenska članska reprezentanca v Zrečah v popolni zasedbiNa pripravah v Zrečah je reprezentanco obiskal tudi predsednik RZS Franjo BobinacLuka Žvižej zaradi virusa v bolnišnici, uspešni pregledi za Brumna, Gajiča in Špilerja