5. 1. 2012

Predstavljamo igralce moške reprezentance Slovenije, ki bodo nastopili na EP v Srbiji

Predstavljamo vam igralce moške članske reprezentance Slovenije, ki bodo nastopili na letošnjem evropskem prvenstvu v Srbiji. Ogledate si lahko vse podatke o njih (ime in priimek, igralno mesto, datum rojstva, število nastopov in zadetkov, višina in teža, klub, prva reprezentančna tekma) in njihove fotografije.

Za nastop na evropskem prvenstvu v Srbiji je selektor Boris Denič izbral 16 igralcev in tri rezerve. Na seznamu potnikov za Srbijo so naslednji igralci - vratarja: Gorazd Škof, Primož Prošt; levi krili: Luka Žvižej, Jure Dobelšek; leva zunanja: David Špiler, Borut Mačkovšek; krožni napadalci: Miha Žvižej, Matej Gaber, Peter Pucelj; srednji zunanji: Uroš Zorman, Sebastian Skube, Marko Bezjak; desna zunanja: Jure Dolenec, David Miklavčič; desni krili: Dragan Gajič, Matjaž Brumen.

V vlogi rezervistov so Dean Bombač (Cimos Koper), Gašper Marguč in Matevž Skok (oba Celje Pivovarna Laško).

Vse podatke o igralcih (ime in priimek, igralno mesto, datum rojstva, število nastopov in zadetkov, višina in teža, klub, prva reprezentančna tekma) in njihove fotografije si lahko ogledate TUKAJ

EP ZA MOŠKE - SRBIJA 2012 (SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)