12. 1. 2012

FOTOGALERIJA: Slovenski rokometaši bodo v Srbiji v športno-elegantnih oblačilih in obutvi

Poleg napornih treningov v pripravljalni bazi v Zrečah za nastop na evropskem prvenstvu v Srbiji imajo slovenski reprezentanti tudi druge obveznosti. V sredo jim je predaval strokovnjak za komuniciranje Miro Kline, po kosilu pa so pomerjali tudi športno-elegantna oblačila in obutev.

 

 

Po dopoldanskem treningu v športni dvorani v Zrečah je za zanimivo in poučno predavanje poskrbel Miro Kline, priznani slovenski strokovnjak za komuniciranje. Kline je igralcem predaval o odnosu do sredstev množičnega obveščanja, komuniciranju z njimi in med seboj ter o odzivanju ob zmagah in porazih.

 

Sledilo je kosilo, nato pa pomerjanje športno-elegantnih oblačil iz Sportine (blagovna znamka Tom Tailor) ter obutve za nastop na Euru 2012 v Srbiji. "Modna revija" je bila polna smeha, nekaj utrinkov z nje pa je v svoj fotografski objektiv ujel tudi Grega Wernig (Ekipa).

 

 

 

EP ZA MOŠKE - SRBIJA 2012 (SPORED, SKUPINE, DATUMI, URE, PARI TEKEM, IZIDI IN LESTVICE)Gajič: Tekma z Norveško morda ne bo odločilna; Dolenec: Po spletu okoliščin med nosilci igreSlovenske rokometaše čaka zahtevna naloga za uvrstitev na kvalifikacijski turnir za OIMed sodniškimi pari na EP tudi Nenad Krstič in Peter Ljubič, med delegati Leopold KalinZGODOVINA SLOVENIJE NA EPSlovenci brez Zormana, Škofa in Gajiča v dramatični končnici tesno izgubili proti PoljskiHrvaška po zmagi proti Švedski osvojila prvo mesto na domačem turnirju v OsijekuZGODOVINA EPIslandija premagala Slovenijo s tremi zadetki razlike, Danska po preobratu tesno ugnala PoljskoSlovenija na turnirju na Danskem remizirala z gostitelji, remi tudi na tekmi Islandija - PoljskaMoška reprezentanca Slovenije tudi na youtubuPRIZORIŠČA NA EP 2012Mednarodni turnir na Danskem generalka za reprezentanco Slovenije pred EP 2012 v SrbijiSLOVENIJA NA EP 2012 - VODSTVO REPREZENTANCESLOVENIJA NA EP 2012 - IGRALCIDavid Špiler: Treningi minevajo neverjetno hitro; Marko Bezjak: Smo lepa rokometna družinaSpremljajte moško člansko reprezentanco Slovenije na družbenem omrežjuNorvežani na EP brez vratarja Steinarja Egeja, Islandci ostali brez Olafurja Stefanssona