3. 7. 2012

Moška kadetska reprezentanca Slovenije se bo med pripravami za EP dvakrat pomerila z Avstrijo

V okviru priprav za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu se bo moška kadetska reprezentanca Slovenije dvakrat pomerila z Avstrijo. Prva prijateljska tekma bo v torek, 3. julija, druga pa naslednji dan.

 

 

Slovenski kadeti (U-18) se pripravljajo za nastop na evropskem prvenstvu, v okviru priprav na tekmovanje pa bodo odigrali tudi dve tekmi z vrstniki iz Avstrije. Najprej se bodo pomerili v torek, 3. julija, ob 19. uri v Köflachu, nato pa še v sredo, 4. julija, ob 17. uri v Bärnbachu.

 

 

Kadetska reprezentanca Slovenije, ki jo vodi Jani Klemenčič, bo konec tedna nastopila tudi na mednarodnem turnirju v Bihaću v Bosni in Hercegovini. Tam bodo slovenski kadeti odigrali tri tekme proti gostiteljem, Hrvaški in Katarju.

 

 

Na evropsko prvenstvo, ki bo od 12. do 22. julija v Bregenzu v Avstriji, bodo igralci in člani strokovnega vodstva moške kadetske reprezentance Slovenije odpotovali v torek, 10. julija. V skupinskem delu evropskega prvenstva se bo slovenska izbrana vrsta pomerila z Dansko, Srbijo in Finsko.