7. 1. 2013

Spoznajte slovensko reprezentanco v trgovini TOM TAILOR v Cityparku v Ljubljani

Potem ko so na turnirju na Danskem osvojili drugo mesto, varovance selektorja Borisa Deniča v Zrečah čaka še zadnje brušenje forme. Pred odhodom na SP v Španijo se bodo slovenski reprezentanti v sredo, 9. januarja, ob 14.30 predstavili v trgovini TOM TAILOR v Ljubljani.

 

 

Slovenija se po letu 2007 vrača na svetovno rokometno sceno.  Šesto mesto z lanskega evropskega prvenstva v Srbiji bodo slovenski rokometaši na letošnjem svetovnem prvenstvu v Španiji poizkušali nadgraditi. Turnir na Danskem, na katerem so ugnali Črno Goro (31:26) in Tunizijo (28:23), izgubili pa z aktualnim evropskim prvakom Dansko (30:35), je bil uspešen.

 

 

Lani so slovenski rokometaši na turnirju na Danskem osvojili le točko, letos so dosegli dve zmagi in potrdili napredek. Nastop na SP v Španiji je torej naslednji izziv in ob tej priložnosti vas fantje vabijo, da se družite z njimi v trgovini TOM TAILOR v Cityparku v Ljubljani ter jih z dobrimi željami pospremite na pot v Španijo. Druženje bo v sredo, 9. januarja, od 14.30 naprej.