9. 6. 2013

NOVO: V rubriki "Anketa" vprašanje o uvrstitvi ženske reprezentance Slovenije na EP 2014

V tradicionalni rubriki "ANKETA" vam tokrat zastavljamo vprašanje, povezano z razpletom boja ženske članske reprezentance Slovenije za nastop na evropskem prvenstvu leta 2014, ki ga skupaj organizirata Madžarska in Hrvaška. Vabljeni k sodelovanju!

 

 

V Veszpremu na Madžarskem so nedavno izžrebali skupine v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu leta 2014 za rokometašice, ki ga bosta skupaj gostili Madžarska in Hrvaška. Slovenska ženska članska reprezentanca bo igrala v skupini 5 skupaj s Švedsko, Srbijo in Švico.

 

 

V kvalifikacijah za nastop na tekmovanju, ki bo od 7. do 21. decembra 2014 na Madžarskem in Hrvaškem, bo igralo 26 reprezentanc. Na evropsko prvenstvo se bosta iz vsake od sedmih kvalifikacijskih skupin uvrstili po dve najboljši reprezentanci, gostiteljici tekmovanja pa imata zagotovljen neposreden nastop.

 

 

Slovenske rokometašice bodo kvalifikacijski ciklus za nastop na EP 2014 začele jeseni letos z gostovanjem na Švedske in domačo tekmo proti Srbiji. V tradicionalni rubriki "Anketa" vas tokrat sprašujemo, ali bodo Slovenke v kvalifikacijski skupini 5, v kateri igrajo še Švedska, Srbija in Švica, osvojile eno izmed prvih dveh mest, ki zagotavljata uvrstitev na EP 2014 na Madžarskem in Hrvaškem.

 

 

 

ANKETA - NOVO VPRAŠANJE!