17. 2. 2014

Znana sta polfinalna para zaključnega turnirja pokala Slovenije za ženske v Hrpeljah

Na sedežu Rokometne zveze Slovenije v Ljubljani so izžrebali polfinalna para zaključnega turnirja pokala Slovenije za ženske. Branilke naslova, igralke Krima Mercatorja, se bodo v prvem polfinalu pomerile z Veplasom Velenjem, v drugem polfinalu pa se bosta srečala GEN-I Zagorje in Zelene doline Žalec.

 

 

Zadnje dejanje pokalnega tekmovanja v ženski konkurenci bo v soboto, 22. februarja, in v nedeljo, 23. februarja 2014, gostilo Hrpelje oziroma tamkajšnje Športno društvo Jadran Bluemarine Hrpelje-Kozina.

 

 

 

 

 

Izjave po žrebanju:

 

 

Tone Tiselj, trener Krima Mercatorja: "Rokomet je najbolj trofejen ženski kolektivni šport pri nas in ni prav, da je odnos medijev do njega takšen, kot je. Verjamem, da bo zaključni turnir pokala kvaliteten, saj na njem sodelujejo ekipe, ki zelo dobro delajo tako s članicami kot z mladimi."

 

 

Dejan Tomazini, trener Zelenih dolin Žalca: "Z žrebom se nismo obremenjevali. Vendar se bomo potrudili, da odigramo kvalitetno."

 

 

Bojan Voglar, trener GEN-I Zagorja: "Zadovoljni smo z žrebom. V pokalu so sicer vedno možna presenečenja, a upam, da se to v soboto ne bo zgodilo nam."

 

 

Snežana Rodič, trenerka Veplasa Velenja: "Nimamo sreče z žrebom, saj bomo že drugo sezono zapored v polfinalu igrali proti Krimu Mercatorju. Po drugi strani pa je to za nas dobrodošlo, tako po trenerski kot igralski plati."

 

 

 

 

SPORED ZAKLJUČNEGA TURNIRJA POKALA SLOVENIJE ZA ŽENSKE:

 

 

 

Sobota, 22. februar 2014:

 

 

ob 16.30: Krim Mercator - Veplas Velenje

 

 

ob 19.00: GEN-I Zagorje - Zelene doline Žalec

 

 

 

Nedelja, 23. februar 2014:

 

 

ob 17.30: za tretje mesto (poraženec polfinala 1 - poraženec polfinala 2)

 

 

ob 20.00: finale (zmagovalec polfinala 1 - zmagovalec polfinala 2)