11. 4. 2014

Jeruzalem Ormož - Sviš Iv. Gorica 26:27 (16:15)

V četrtem krogu v končnici za obstanek v 1. NLB Leasing ligi za moške je Jeruzalem Ormož izgubil na domačem igrišču. Ormožane je premagal Sviš iz Ivančne Gorice, končni izid pa je bil 27:26 (15:16).

 

 

 

 

 

 

JERUZALEM ORMOŽ - SVIŠ IVANČNA GORICA 26:27 (16:15)

 

 

Ormož - Dvorana na Hardeku, gledalcev: 100, sodnika: Klančar in Perazanović (oba Ribnica).

 

 

Jeruzalem Ormož: Žuran, Poznič, Komančič 2, Putarek, Bogadi 2, Radujkovič 3, Čudič 9 (4), Gregorc 2, Belec, Mavrič, Cvetko, Šišmanovič 5, Mesarič 3, Rajšp, Peček, Kirič.

 

 

Sviš Ivančna Gorica: Marjanovič, Tekavec, Zidar, Potokar, Zavodnik 7, Muhovec, S. Stopar 6 (2), Pekolj, Kalabić 3, Slapničar, Sašek 3, Marinčič, G. Stopar 3, Sendelbah, Tomšič 5.

 

 

Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 6 (4), Sviš Ivančna Gorica 2 (2).

 

 

Izključitve: Jeruzalem Ormož 2 minuti, Sviš Ivančna Gorica 4 minute.

 

 

 

Igralci Sviša, letošnji finalisti slovenskega pokala v Celju, so dosegli drugo zmago v končnici za obstanek, po domačem zmagoslavju nad novomeško Krko pa so dve točki osvojili tudi v Ormožu.

 

 

Dolenjci so dobro predstavo prikazali predvsem v drugem polčasu. Domačini so se trudili po najboljših močeh, po dveh zgrešenih sedemmetrovkah v končnici tekme pa je bilo jasno, da bosta točki romali v Ivančno Gorico. S porazom so Ormožani izgubili tudi prvo emsto na elstvici končnice za obstanek.

 

 

V zmagoviti ekipi je bil najbolj Denis Zavodnik s sedmimi, v poraženi pa Bojan Čudič z devetimi goli.

 

 

Ormoška ekipa bo v petek, 18. aprila, gostovala v Novem mestu, zasedba iz Ivančne Gorice pa bo dan kasneje gostila Krško.

 

 

 

1. NLB LEASING LIGA ZA MOŠKE - SEZONA 2013/14