1. 11. 2014

Izjave po tekmi Latvija - Slovenija

Izjave selektorja Borisa Deniča ter igralcev Miha Žvižeja in Dragana Gajića po rokometni tekmi Latvija - Slovenija (28:39).

 

 

Boris Denič, selektor Slovenije: "Tekmo smo nadzorovali od prve do zadnje minute, prav vsak igralec pa je prispeval svoj delež k zmagi. Ekipa se je predstavila v lepi luči in pokazala vso svojo raznolikost v igri. Na tekmi je bilo veliko golov iz nasprotnih napadov, hitrih akcij, obramba je bila na visoki ravni, svojim varovancem čestitam za predstavo v Dobeleju."

 

 

Miha Žvižej, reprezentant Slovenije: "Fantje smo stopili skupaj od samega začetka tekme. Vedeli smo, da moramo biti zbrani. Le v uvodnih dveh, treh minutah smo imeli nekaj težav, nato pa smo postopoma dvigovali raven naše igre in zanesljivo zmagali."

 

 

Dragan Gajić, reprezentant Slovenije: "Že pred tekmo smo vedeli, da bo vse odvisno od našega pristopa v tekmo, kakovost je tako ali tako na naši strani. Končno kažemo podobo vrhunske ekipe, v uvodnih štiridesetih minutah smo bili maksimalno osredotočeni, v zadnjih dvajsetih minutah pa z rutinirano predstavo zadržali prednost desetih golov." (sta)

 

 

 

KVALIFIKACIJE ZA EP 2016 NA POLJSKEM - MOŠKI