6. 8. 2015

Konec meseca avgusta bo na teniškem štadionu v Portorožu zanimiv uvod v novo sezono

Do začetka tekmovanja v 1. NLB Leasing ligi je še kar precej časa, čeprav se klubi že vneto pripravljajo na novo sezono, ki bo gotovo spet izjemno zanimiva. Uvod v novo sezono se bo tudi letos zgodil v na teniškem štadionu v Portorožu, torej pod vedrim nebom, kjer se bosta odigrali tekmi moškega (Celje Pivovarna Laško – Gorenje) in ženskega superpokala (Krim Mercator – Zelene Doline Žalec).  Vstopnice za celodnevno prireditev so že v prodaji.

Slovenski prvoligaši se pripravljajo na novo sezono, ki se bo začela 29. avgusta, s tekmo superpokala med Celjem Pivovarno Laško in Gorenjem na teniškem štadionu v Portorožu. Tekmo, ki se bo začela ob 20.30 bo neposredno prenašal TV Sportklub, pred tem bo tudi tekma superpokala ze ženske med Krimom Mercatorjem in Zelenimi Dolinami Žalcem, uvod v prireditev pa bodo tekme reprezentančnih selekcij U-17, U-19 in U-21. Obenem bo 29. avgusta v Portorožu potekal trenerski seminar, v hotelu Kempinski pa bo predstavitev klubov 1. NLB Leasing lige. Pred tekmo superpokala za ženske bo podelitev priznanj najboljšim trem klubov v tekmovanju mladih za ženske, podobno bo tudi pred tekmo moškega superpokala, ko bomo podelili tudi priznanja najboljšim igralcem pretekle sezone po izboru trenerjev 1. NLB Leasing lige. Za osvežitev spomina le toliko, da so trenerji prvoligašev za najboljšega igralca izbrali Miho Zarabca (Celje Pivovarna Laško), za najboljšega vratarja Matevža Skoka (Celje Pivovarna Laško), ki bo v prihodnje branil v Nemčiji, najboljši strelec pa je bil prepričljivo Bojan Čudič (Jeruzalem Ormož). Ob polčasu dvoboja med Celjani in Velenjčani bodo gledalci lahko pozdravili reprezentanco U-17, ki je na olimpijskih igrah evropske mladine v Tbilisiju osvojila srebrno kolajno. Vstopnice za prireditev so že na voljo: http://www.mojekarte.si/si/2-super-pokal-v-rokometu/vstopnice-100904.html

V primeru slabega vremena bo celotna prireditev v Areni Bonifika.