19. 1. 2016

Krimovke v četrtfinalu PPZ proti norveškemu Kristiansandu

Rokometašice Krima Mercatorja bodo v četrtfinalu evropskega pokala pokalnih zmagovalk igrale proti norveškemu Kristiansandu. Tako je določil današnji žreb na sedežu Evropske rokometne zveze na Dunaju.

 

 

Krimovke so se tekmovanju pridružile v osmini finala, kjer so izločile romunsko Craiovo, Norvežanke pa so v osmini finala ugnale poljski Lublin. Drugi četrtfinalni pari so Tvis Holstebro - Viborg, Erd - Issy Pariz in Zvezda Zvenigorod - Lada.

 

 

Prve tekme četrtfinala v evropskem pokalu pokalnih zmagovalk bodo na sporedu 20. ali 21. februarja 2016, povratne pa 27. ali 28. februarja 2016.

 

 

"Ta trenutek o Norvežankah pravzaprav še nimamo podatkov o ekipi, vemo pa, da so izločile poljski Lublin, udeleženke lige prvakinj. To je prav gotovo podatek, da gre za kakovostno ekipo, so del norveškega rokometa, ki že leta kroji svetovni in evropski vrh. Zdaj bomo takoj začeli iskati podatke in posnetke o ekipi in se skušali nanje čim bolje pripraviti," je s Poljske, kjer spremlja v Vroclavu nastope moške rokometne reprezentance Slovenije na EP, sporočila trenerka Krima Marta Bon.

 

 

 

EVROPSKI POKAL POKALNIH ZMAGOVALK - SEZONA 2015/16