4. 5. 2016

Tudi letos državno prvenstvo v rokometu na mivki

Po uspešni lanskoletni organizaciji bo tudi tudi letos potekalo državno prvenstvo v rokometu na mivki. Na razpisu Rokometne zveze Slovenije za organizatorja tretjega tovrstnega državnega prvenstva za članske kategorije in prvega državnega prvenstva za mlajše kategorije (za dečke in deklice, rojene leta 2000, in mlajši) je bilo izbrano podjetje Ten-igra d.o.o., ki je poleg razpisnih pogojev ponudilo še dodaten spremljevalni program. Državno prvenstvo se bo odvijalo 4. in 5.  junija v Ljubljani, v Šentvidu. Naslov državnega prvaka bosta branili Sportnaoprema.si med moškimi in RK Mivka v ženski konkurenci.

Državno prvenstvo bo obenem tudi kvalifikacijsko sito za izbor ženske in moške reprezentance ter reprezentance dečkov in deklic rojenih v letih 2000 in 2001, za katere si na Rokometni zvezi Slovenije želimo, da bi barve Slovenijo zastopale na evropskem prvenstvu, ki bo na sporedu prihodnje leto. 

Na spodnjih povezavah najdete razpis za prijavo, prijavni obrazec ter tekmovalne propozicije za državno prvenstvo v rokometu na mivki za leto 2016.