2. 8. 2016

Pripravljeni na vse najbolj gledan slovenski spletni športni video

Video slovenskih reprezentantov v gozdovih Rogle, ki ga je Rokometna zveza Slovenije na splet lansirala prejšnji ponedeljek, si je na različnih platformah po Sloveniji in v tujini ogledalo že 730.000 ljudi, njegov doseg pa je že presegel 2 milijona spletnih uporabnikov.

Številke dokazujejo, da gre za najbolj gledan slovenski spletni športni video vseh časov, ki ga je prek Facebooka Rokometne zveze Slovenije delilo 2.900 uporabnikov, ki so skupno "nabrali" 21.878 všečkov. V tem času se je občutno povečalo tudi število sledilcev strani RZS na Facebooku in sicer za 15%, medtem ko je ta številka v zadnjih petih mesecih kar 40%.

Zabavni utrinki s snemanja videa:

Video, ki je nastal v sodelovanju z Uniorjem d.d., program turizem, Hitradiem Center, agencijo Sportanzo ter Dunking devilsi, so delili tudi številni pomembni rokometni mediji na tujem, kot so največji rokometni portal Handball World, vodilna nemška stran Sport1, francoski Handnews.fr, hrvaški 24 sata in ostali ter tuji klubi, v katerih igrajo naši reprezentanti - Paris St. Germain, Magdeburg, Veszprem, Zagreb in tako dalje.

Namen videa je promocija moške članske reprezentance ter dvigovanje pričakovanja nastopov slovenske izbrane vrste na največjem tekmovanju na svetu. S sporočilom "pripravljeni na vse" želi RZS poudariti, da so rokometaši pred odhodom v Brazilijo izjemno motivirani, pripravljeni in željni uspeha, svojo energijo in borbo pa želijo prenesti tudi na navijače ter jih s tem spodbuditi k podpori v boju, ki jih čaka v avgustu.

Najbolj gledan slovenski športni video na spletu si lahko ogledate spodaj.