7. 7. 2017

Razgor ostaja zvest Celju vsaj do leta 2020

David Razgor, strelec 755. zadetkov na 369. tekmah za RK Celje Pivovarna Laško, ostaja v matičnem klubu.

David Razgor, otrok RK Celje Pivovarna Laško, ostaja zvest matičnemu klubu. Pogodbo, ki bi mu potekla leta 2018, je podaljšal še za dve sezoni in ostaja zvest klubu, za katerega igra že od 8. leta starosti. Prvič je za člansko ekipo zaigral leta 2009, na 369. tekmah v članski ekipi Celje Pivovarna Laško je dosegel 755 zadetkov in je igralec z najdaljšim stažem v članski ekipi. V tem času se je veselil petih naslovov državnega prvaka, sedmih pokalnih naslovov in štirih superpokalnih.

David Razgor:
"Celje je moje mesto, RK Celje Pivovarna Laško je moj klub in uživam v igranju za ta klub. Vesel in zadovoljen sem, da ostajam v klubu s tako bogato tradicijo, ki redno nastopa v elitni Ligi prvakov. Resda je bilo v zadnjih letih veliko sprememb, vendar se v zadnjem obdobju čuti stabilnost in pozitivna energija, ki me še toliko bolj motivira. Letos bomo imeli nekoliko spremenjeno ekipo, mešanico mlajših in nekoliko izkušenejših, vendar upam in verjamem hkrati, da se bomo hitro uigrali in povezali z novimi soigralci. Verjamem, da bomo tudi v prihodnje spisali nešteto lepih, dobrih zgodb ter obdržali primat na slovenskih rokometnih igriščih."

Članska ekipa se bo prvič zbrala 26. julija, ko bodo pričeli s pripravami na sezono, ki prinaša igranje v elitni Ligi prvakov, SEHA ligi, končnici državnega prvenstva, pokalu Slovenije in obračun Super pokala Slovenije proti Mariboru.