25. 10. 2017

Navijaški paketi za EP 2018 na Hrvaškem že na voljo

Turistična agencija Kompas je za vse slovenske navijače pripravila posebno ponudbo vstopnic ter prevoza na evropsko prvenstvo na Hrvaškem.

Zanimanje za evropsko prvenstvo na Hrvaškem je že tri mesece pred njegovim začetkom izjemno, saj se vstopnice v slovenskem sektorju prodajajo odlično. Zaradi bližine Zagreba, odličnih tekmecev Slovenije in atraktivnosti slovenske reprezentance lahko pričakujemo, da bo v hrvaški prestolnici bronaste rokometaše bodrilo nekaj tisoč navijačev.

Vstopnice v slovenskem sektorju si lahko navijači zagotovijo pri turistični agenciji Kompas, prav tako pa tudi posebne pakete s prevozom, ki si jih je mogoče zagotoviti od 40 EUR dalje z vstopnico. Vsem navijačem svetujemo, da pot v Zagreb zaradi velikega zanimanja načrtujejo dovolj zgodaj in, da si vstopnice zagotovijo čim prej.


Peter Majerle, direktor prodaje pri Kompasu:

"Hvala reprezentanci, da lahko sanjamo o dobrih igrah, ki vlečejo navijače na velika tekmovanja. Mislim, da imamo pred EP dobro popotnico in verjamem, da je lahko medalja s SP 2017 dodaten motiv za čim večji obisk tekem na Hrvaškem. Zagreb dobro poznamo, saj je bilo tam pred dvema letoma košarkarsko prvenstvo in logistika za rokometne navijače bo precej podobna. V soboto bomo poleg avtobusnih prevozov organizirali navijaški vlak, ki bo šel iz Ljubljane in bo na Zidanem mostu priključil navijače iz Maribora in Celja, nato pa pobral tudi tiste iz Dobove, za tekmi v ponedeljek in torek pa zgolj avtobus. Odziv navijačev je že zdaj izjemno dober in verjame, da se bo ta številka le še povečevala."