5. 10. 2019

Dvojica s polnim izkupičkom točk

Po tretjem krogu v ženski konkurenci imajo polni izkupiček točk v Žalcu in Ajdovščini, na dnu lestvice sta rokometni sredini iz Ptuja in Velenja. Slednje v torek čaka obračun s Krim Mercatorjem v Ljubljani. 
 

1. A DRL ZA ŽENSKE, 3. KROG


Sobota, 5. oktobra, ob 18.00:
ŽRD LITIJA : ŽRK Z'DEŽELE 21:33 (7:17)

Dejan Anderluh, ŽRK Z'Dežele: “Odlično smo odprli tekmo in se držali dogovorjenega pred tekmo. Odigrali smo dobro obrambo, v napadu pa so dobro odigrale tudi igralke, ki na prvih dveh tekmah niso bile v prvem planu in so danes morale prevzeti odgovornost. V zaključku veseli dejstvo, da so ponujeno minutažo izkoristile tudi nekatere mlajše igralke.”

Sobota, 5. oktobra, ob 19.00:
ŽURD KOPER : ŽRK PTUJ 29:24 (17:14)

Sobota, 5. oktobra, ob 19.30:
RK ZELENE DOLINE ŽALEC : ŽRK KRKA NOVO MESTO 18:17 (8:8)

Lina Krulec, igralka RK Zelene doline Žalec:“Tekma je bila težka in napeta od prve minute pa vse do konca. Obe ekipi sva imeli dobro obrambo in smo zaradi tega težko prihajale do golov. Ampak na koncu smo stopile skupaj, pokazale ta naš timski duh in tekmo pripeljale do zmage. Čestitke vsem soigralka in hvala navijačem, ki so nas podprli v tem stresnem dvoboju!“


Gašper Kovač, pomočnik trenerja ŽRK Krka Novo mesto: "V derbiju kroga smo žal ostali praznih rok. Kljub izredno zanimivem srečanju je na koncu odločala zbranost pri zaključnih strelih in malce športne sreče. Čestitke ekipi iz Žalca."

Sobota, 5. oktobra, ob 20.00:
ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA : ŽRK IZOLA 27:17 (14:11)

Torek, 8. oktobra, ob 18.45:
RK KRIM MERCATOR : ŽRK VELENJE