1. 5. 2020

To nedeljo gost Športa med 4 stenami Jure Dolenec

V nedeljo, 3. maja, bo ob 20.15 na sporedu četrta spletna oddaja ŠPORT MED ŠTIRIMI STENAMI, ki jo vsako nedeljo pod okriljem ZAVAROVALNICE GENERALI pripravljajo v sodelovanju z glavnimi športnimi sponzoriranci tega podjetja. Med njimi je tudi Rokometna zveza Slovenije.

Tako si bo na Facebook straneh Zavarovalnice Generali, Rokometne zveze Slovenije (povezava TUKAJ) in agencije Sportanzo tokrat moč ogledati oddajo, katere osrednja tema bo, KAKO NAPREJ V VRHUNSKEM ŠPORTU?

Štirje vrhunski slovenski športniki - med njimi bo tudi naš rokometni reprezentant Jure Dolenec - bodo razpravljali o tem, kako so se soočili z nastalo situacijo, na kakšen način so nanje vplivali vsi spremenjeni ali nedoločeni termini sezon in največjih športnih tekmovanj, kaj so v teh za vse nenavadnih časih sklenili, kako je biti kot profesionalni športnik toliko časa brez smuči, jadrnice, žoge ter, ali je morda napočil čas, da Slovenija dobi ministrsvo za šport. 

Oddaja, ki jo bo vodil Aljaž Močnik, bo tokrat postregla z izjemno dinamično debato, v kateri ne bo manjkalo niti humorja, dobre volje in domiselnih idej.

VLJUDNO VABLJENI K OGLEDU!



GOSTJE ODDAJE BODO:
- Ilka Štuhec, alpska smučarka (Smučarska zveza Slovenije)
- Jure Dolenec, igralec rokometne reprezentance in Barcelone (Rokometna zveza Slovenije)
- Tina Mrak, slovenska jadralka in olimpijka (Olimpijski komite Slovenije, Jadralna zveza Slovenije)
- Edo Murić, kapetan košarkarske reprezentance in igralec Cedevite Olimpije (Košarkarska zveza Slovenije) 

TERMIN: NEDELJA, 3. MAJ 2020, OB 20.15

NOSILNA TEMA ODDAJE: KAKO NAPREJ V VRHUNSKEM ŠPORTU?



NAPOVEDNIKA ODDAJE: