4. 6. 2020

Trimo Trebnje z okrepitvijo iz Trbovelj

V Trimu Trebnjemu bo od prihodnje sezone dalje na položaju desnega krila družbo Galu Cirarju delal perspektivni Jan Kamnikar (183 cm, 2001), ki prihaja iz vrst Rudarja. Perspektivni Trboveljčan je s klubom sklenil triletno pogodbo.

Kamnikar je rokometno pot začel v domačem Rudarju iz Trbovelj. Bil je član vseh mlajših kategorij in nase opozarjal že v najstniških letih. Prvo priložnost v članski konkurenci je dobil pri šestnajstih letih, ko je v sezoni 2016/2017 odigral tri tekme in prispeval en zadetek. Za njim je odlična letošnja sezona. Na dvajsetih srečanjih je vknjižil 76 golov.

Po Žanu Grojzdku ter Matiji Pandevu je mladi Kamnikar tretja okrepitev trebanjskega kluba za prihodnjo sezono. Vodstvo si želi sestaviti konkurenčno zasedbo, ki bo zaradi igranja v treh tekmovanjih (Liga NLB, Evropa, pokal Slovenije) imela dovolj igralske širine. 

Jan Kamnikar, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
"Občutki ob prestopu so odlični. Liga NLB bo zame nova izkušnja, igranje v Evropi pa je samo še pika na i. To je nekaj, kar si želim že od malih nog. Za RK Trimo Trebnje sem se odločil, ker gre za klub z visokimi ambicijami, kjer bom lahko svoje znanje še nadgrajeval. Prepričan sem, da bom s trdim delom upravičil zaupanje celotne ekipe, soigralcev, pa tudi navijačev."