19. 4. 2022

Senidah obiskala slovenske rokometašice

Slovenska ženska izbrana vrsta se v Stožicah pripravljajo na prihajajoči tekmi pokala EHF Euro, ki ju bo odigrala proti Črnogorkam. Na torkovem treningu pa je naša reprezentanca štela eno članico več, rokometašice je namreč obiskala pevka Senidah. 


Posebni ambasadorki Women's EHF Euro 2022 in glasbenici, ki pripravlja uradno pesem prvenstva, so naše rokometašice razkazale garderobo in jo povabile na parket, kjer so jo naučile nekaj rokometnih trikov. Da bo na novembrskem tekmovanju odeta v barve Slovenije, so ji podarile personaliziran dres, na katerega so se podpisale, manjkalo pa ni niti nekaj spominskih fotografij.  


Senidah je tako združila prijetno s koristnim. V sproščenem ozračju se je preizkusila v rokometu in spoznala rokometašice, za katere bo novembra stiskala pesti. 


Senidah, posebna ambasadorka Eura 2022, pevka in avtorica himne prvenstva: 
"Moram priznati, da je rokomet doma tudi v moji družini – mama ga je igrala v Črni gori, zato mi ta šport všeč in sem se z veseljem odzvala povabilu, da ustvarim himno za evropsko prvenstvo v rokometu za ženskeObisk izbrane vrste Slovenije je bil super izkušnja. Trening je bil naporen (smeh)saj sem včeraj snemala nov videospot, zaradi česar je bila noč zelo kratkaMoj doprinos s pesmijo Play with Heart je končan, zdaj je na vrsti producent, ki bo – verjamem v to – iz pesmi ustvaril pravi hit. Takšne skladbe še nisem imela, zato komaj čakam na njen izid."