7. 9. 2022

Postani prostovoljec na evropskem prvenstvu za ženske!

Slovenija bo med 4. in 20. novembrom sogostila največji ženski športni dogodek v zgodovini države. Ob Črni gori (Podgorica) in Severni Makedoniji (Skopje) bo v Celju in Ljubljani potekalo žensko evropsko prvenstvo v rokometu.


V Slovenijo bo uvodoma prispela osmerica sodelujočih reprezentanc, kar predstavlja polovico udeleženk prvenstva stare celine. Mesti Celje in Ljubljana bosta uvodoma prizorišči tekmovanja skupin prvega dela. Polovica drugega dela tekmovanja bo nato potekala v slovenski prestolnici, ki bo gostila tudi vse zaključne boje za naslov novih evropskih prvakinj.


V ljubljanski dvorani Stožice bodo sprva nastopale izbrane vrste Norveške, Madžarske, Hrvaške in Švice, medtem ko bodo Slovenke v dvorani Zlatorog nasproti stale Danski, Švedski in Srbiji.


PRIDRUŽI SE NAM KOT PROSTOVOLJKA ALI PROSTOVOLJEC NA ŽENSKEM EVROPSKEM PRVENSTVU V ROKOMETU –  Women’s EHF Euro 2022

Brez prostovoljcev si izvedbo največjih tekmovanj enostavno ne moremo predstavljati in nič drugače ne bo niti tokrat. Kot že mnogokrat bodo ravno oni eden nosilnih stebrov organizacije tekmovanja. Poleg ostalih zadolžitev za nemoteno izvedbo prvenstva bodo prispevali k pozitivnemu vzdušju in zagotavljali podporo vsem udeležencem prvenstva: organizacijskemu odboru, članom evropske in slovenske rokometne zveze, predstavnikom medijev, navijačem ter seveda rokometašicam in ostalim članom najboljših ženskih evropskih reprezentanc.


Termini za opravljanje prostovoljstva

Svoje naloge bodo prostovoljci opravljali v času evropskega prvenstva, ki bo, kot že omenjeno, potekalo med 4. in 20. novembrom. Delo se bo na obeh lokacijah začelo že v zadnjih dneh pred začetkom tekmovanja. Medtem ko se bo v Ljubljani slednje zaključilo v dneh po koncu prvenstva, bo zaključek dela v Celju v dneh po koncu prvega dela tekmovanja (8. november).


Kako postati prostovoljec?

Za prostovoljstvo se lahko prijavijo kandidati, ki bodo do vključno 30. 9. 2022 dopolnili 18 let. Izjemoma se lahko prijavijo tudi mlajši kandidati (člani nižjih odbojkarskih selekcij), ki bodo opravljali naloge na tekmovališču. Njihove pristopne izjave morajo podpisati skrbniki.


Izpolni prijavnico na spletni strani playwithheart.eu in postani del nepogrešljive ekipe prostovoljcev, ki bo v zakulisju dogajanja poskrbela, da bomo v Ljubljani in Celju priča še enemu rokometnemu spektaklu!

PRIJAVNICA ZA PROSTOVOLJSTVO NA WOMEN'S EHF EURO 2022
Prijave zbiramo do vključno 30. septembra 2022.

Pravice in dolžnosti prostovoljcev

Vse aktivnosti, ki se bodo nanašale na delo prostovoljcev bodo potekale v skladu z Zakonom o prostovoljstvu ter Pravili in pogoji za izbor prostovoljcev za delo na ženskem evropskem prvenstvu v rokometu, Women’s EHF Euro 2022, ki so objavljeni TUKAJ.