1. 10. 2022

V drugo proti Madžarkam z dobrodelno noto

Slovenske rokometašice v dvorani Stožice to soboto ob 17.30 čaka zadnji preizkus v zadnjem pripravljalnem tednu pred začetkom sklepnih priprav za novembrsko evropsko prvenstvo. Izbrankam Dragana Adžića bodo nasproti še v drugo stale Madžarke, za dodaten motiv pa je pred tekmo poskrbelo podjetje Lidl Slovenija.

 

Na dan tekme slovenskih rokometašic se začenja mesec rožnati oktober - mesec boja proti raku dojk, najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. Nanj opozarjajo tudi pri Lidl Slovenija, sponzorju slovenskih rokometnih reprezentanc. V vseh Lidlovih trgovinah boste v oktobru našli poseben Kruh roza oktober, ki nosi dobrodelno noto. Del od prodaje kruha gre namreč Združenju Europa Donna Slovenija.


Dobrodelni pa bomo tudi na tekmi Slovenije in Madžarske v dvorani Stožice. Za vsak dosežen zadetek ekip bo Lidl Slovenija namenil donacijo v višini 10 evrov slovenskemu združenju za boj proti raku dojk, Europa Donna. Med polčasom tekme bodo z Lidl Slovenija lahko dobrodelni tudi navijači. Trije bodo imeli priložnost, da s strelom s sredine igrišča končni znesek še oplemenitijo.

 

PRIPRAVLJALNA TEKMA ŽENSKE REPREZENTANCE

Sobota, 1. oktobra, ob 17.30 (Ljubljana, dvorana Stožice):

SLOVENIJA : MADŽARSKA (prenos na TV Slovenija 2)