5. 12. 2023

Podpiram slovenski rokomet

PODPIRAM SLOVENSKI ROKOMET

Pred nami je zaključek leta, ko se izteka možnost za namenitev dela dohodnine izbranim društvom. V teh dneh lahko navdušeno spremljamo dekleta kako z borbeno igro in izjemno željo zastopajo barve naše države. V januarju bodo podobno storili tudi fantje, ki jih čaka Evropsko prvenstvo. Mi pa si želimo, da nas podobno navdušujejo tudi vse naslednje generacije rokometašev, za kar potrebujemo vašo pomoč, ki pa vas nič ne stane. 


PODPRITE SLOVENSKI ROKOMET in klube na izjemno preprost način.  Zato smo na Rokometni zvezi Slovenije za vsak klub pripravili personalizirane QR kode, ki vas peljejo neposredno na stran kjer je možno donirati izbranemu klubu.  


S tako preprosto gesto, kot je donacija 1 % vaše dohodnine, boste lahko vidno prispevali za delo rokometnih sredin v Sloveniji. Prejemki iz tega naslova bodo uporabljeni za razvoj igralcev mladih selekcij, ki bodo nekoč navduševali rokometne navdušence v Sloveniji in Evropi.


Kako deluje postopek donacije?


S skeniranjem izbrane kode kluba ali zveze (TU JE VEČ INFORMACIJ IN SEZNAM VSEH KLUBOV), pristanete neposredno na strani kjer se donacija izbranemu prejemniku odda. Vse kar je še potrebno storiti je, da vpišete vaše podatke (ime in priimek ter vaša davčna številka – podatki morajo biti obvezno enaki, kot so na osebnih dokumentih), nato se podpišete na ekran (enako kot ob prevzemu pošte), obkljukate soglasje ter oddate zahtevo. Zelo preprosto.


Potem, ko se obrazec odda, je na vsakem naslednjem Informativnem izračunu dohodnine, ki ga prejmete, na koncu obrazložitve navedeno, kateremu upravičencu se namenja % dohodnine, naveden je tudi znesek donacije.


HVALA ZA VAŠO POMOČ!