15. 5. 2007

RZS pripravlja prvi Športni kamp

Zamisel je sijajna. In dobrodošla za še boljše delo z mladimi. Rokometna zveza Slovenije bo letos prvič organizirala »Športni kamp«, ki bo v Savudriji od 18. do 26. avgusta. Namenjen bo dečkom in deklicam rojenih leta 1994 in 1995. Projekt je namenjen vadbi in učenju rokometu, domovinski zavesti, druženju in začetku ustvarjanja reprezentančnega kulta. Na »kampu« bodo sodeloval tisti mladi slovenski upi, ki se želijo dodatno usposobiti, zraven pa bodo tudi vsi tisi, ki so uvrščeni na širša seznama reprezentanc obeh spolov letnika 1994 in mlajši.RZS pričakuje, da se bo kampa v dveh izmenah udeležilo 120 mladih igralcev in igralk. Strokovno projekt vodita dr. Marta Bon in dr. Primož Pori, organizacijsko Gregor Pečovnik. Od 18. do 22. avgusta bodo v Savudriji fantje, od 22. do 26. avgusta pa deklice. Kampa se bodo kot gostje udeležili tudi nekateri slovenski reprezentanti in reprezentantke. Za udeležence bo organizirano predavanje na temo odnosa do nacionalnih simbolov in »fair playa«. Cena 5 dnevnega paketa znaša 110 evrov na osebo, vključuje pa štiri polne penzione, neomejeno količino brezalkoholnih napitkov in sadja, uporabo športnih površin in rekvizitov, prevoz, 24 urno zdravstveno oskrbo, in turistično takso. Vsak udeleženec bo ob koncu prejel tudi DVD s posnetki dela na treningih. Vse dodatne informacije dobite na tel. 040 171 961 (Gregor Pečovnik).
Prijavnica za kamp.pdf