28. 6. 2007

Reprezentanca starejših dečkov na turnirju v Velenju

Slovenski upi proti Madžarski in Hrvaški
Trener Tomaž Juršič je že včeraj zbral reprezentanco starejših dečkov (igralci rojeni 1990 in kasneje) na pripravah v Velenju. Včeraj so mladi slovenski rokometaši odigrali dve prijateljski tekmi z vrstniki iz Avstrije, jutri in v nedeljo pa jih čakata še tekmi z Madžarsko in Hrvaško. Gre za generacijo, ki se pripravlja za kvalifikacije za kadetsko evropsko prvenstvo, ki bodo marca prihodnje leto.
Na seznamu so: Domen Ošlovnik (Prevent), Urban Lesjak (Celje PL), Jaka Ferkul (Pekarna Grosuplje), Niko Medved (Gorenje), Nikola Ranevski (Celje PL), Darko Cingesar (Termo), Tine Poklar (Cimos Koper), Miha Tomšič (MARK Olimpija), Anže Kljajič (Gorenje), Žiga Smolnik (Cimos Koper), Mitja Nosan (Ribnica RH), Alen Markovič (Slovan); Gašper Marguč (Celje PL), Grega Jamnik (Termo), Jure Jelovčan (Cimos Koper), Vid Poteko (Celje PL), Gašper Štremfelj (Termo), Emir Taletovič (Gorenje).
Urnik, sobota, 30. junija: Slovenija – Madžarska (10.30), Hrvaška – Madžarska (18.00); nedelja, 1. julij: Slovenija – Hrvaška (10.30)