24. 12. 2009

Obrvan in Skok zapuščata velenjski klub, Mlakar se je dogovoril s Koprčani

Pogajanja vodstva rokometnega kluba Gorenje Velenje s trenerjem Ivico Obrvanom in vratarjem Matevžem Skokom niso obrodila sadov. Ker nista pristala na spremenjene pogoje sodelovanja, se je klub odločil za začetek postopka za enostransko prekinitev sodelovanja. Velenje zapušča tudi Matjaž Mlakar, ki se je dogovoril s Cimosom.

"Tik pred prazniki so pri RK Gorenje Velenje skušali opraviti še zadnje razgovore z vratarjem Matevžem Skokom in trenerjem Ivico Obrvanom. Z Matevžem Skokom ni prišlo do dogovora, saj omenjeni igralec, kljub večkratnim povabilom, ni prišel v klubske prostore, temveč je s kratkimi sporočili klub seznanil s tem, da ne pristaja na nikakršne spremembe pogodbe in naj se klub obrne na njegovega posrednika in odvetnika. Po vsem tem bodo v klubu z omenjenim igralcem enostransko prekinili sodelovanje. Ivica Obrvan je bil sicer na razgovoru, ni pa sprejel ponujenih pogojev kluba in tudi pri njem se obeta enostranska prekinitev pogodbe, ki se sicer izteče čez pol leta," so danes sporočili iz velenjskega kluba.

Rokometni klub Gorenje Velenje zapušča tudi krožni napadalec Matjaž Mlakar. Z vodstvom Cimosa iz Kopra se je dogovoril za sodelovanje najmanj do konca letošnje tekmovalne sezone 2009/10.