23. 4. 2010

Kapetan slovenske moške reprezentance Uroš Zorman letos znova pripravlja poletni tabor

"V zadnjih dveh letih smo dvakrat pripravili poletni rokometni tabor v sklopu moje rokometne akademije. Otroci in mladostniki so bili tako zelo navdušeni, da ga letos ne smemo izpustiti," pravi član Celja Pivovarne Laško in kapetan slovenske moške članske reporezentance Uroš Zorman. Poletni tabor letos pripravlja v Indijanski vasi Term Čatež. 

Letos že tretjič pod okriljem svoje Rokometne akademije organizira poletni tabor za otroke starosti od 6 do 17 let. Tabor bo potekal od 28.6. do 2.7. v Indijanski vasi v Termah Čatež.

Mladi rokometaši bodo stanovali v pravih indijanskih šotorih, se kopali v Termalni rivieri, uživali v pestrem animacijskem programu, nadgradili rokometno znanje in od znanih rokometašev, trenerjev, reprezentantov in selektorjev, ki bodo kamp obiskali, prejeli tudi kakšen nasvet ali pa slišali izkušnjo vrhunskih rokometašev in rokometašic.

Rokometni poletni tabor je namenjen mladim rokometašem, ki želijo nadgraditi svoje rokometno znanje, kot tudi tistim, ki si želijo ta šport le pobližje spoznati (rokometno predznanje namreč ni pogoj za udeležbo). "Tabora v Dolenjskih Toplicah sta bila polna radoživih otrok, ki so aktivno preživeli nekaj poletnih dni. Poleg spoznavanja rokometne igre in nadgrajevanja njihovega znanja, bomo tudi letos veliko časa namenili drugim aktivnostim kot so kopanje, družabne igre, indijanski večer in podobno. Seveda pa nas bo vsak dan obiskalo nekaj slovenskih rokometašev in rokometašic, ki bodo delili izkušnje z otroci. Že tradicionalno bosta med vzgojitelji tudi dve nekdanji slovenski reprezentantki Anja Frešer in Branka Mijatovič. Upam, da se vidimo v čim večjem številu,"  še dodaja Zorman.

Več informacij na www.akademija-zorman.si, na Facebook profilu ALI pa po e-mailu: info@akademija-zorman.si