25. 6. 2010

Članska reprezentanca tudi na drugi tekmi za trening premagala gostje z Otoka

Slovenska ženska članska reprezentanca je drugi dan tekem za trening z Veliko Britanijo nekoliko bolj občutila pritisk nasprotnic, a v prijetnem in prijateljskem vzdušju v Podčetrtku vseeno zmagala s 25:22.



Slovenija - Velika Britanija  25:22 (12:10)

Slovenija:
Pandžić, Zec, Šoberl, Šon 1, Mitruševska 2,  Varlec 8, Koren 3, Zrnec 3, Mavsar 3, Gojkovič 1, Gerič, Okleščen, Jeriček 3,  Ferfolja, Ahlin, Gregorc , Oven 1.

Velika Britanija: Heglund 3, Hargreaves, McCafferty 3, Jukes 3, Goodwin 5, Fairbrother 1, Byl 2, Leuthold, Vandeweel , Palees 5, Mollerjenson, Sposi, Andersen, Mayes, Guy.

Izključitve: Slovenija  2 minuti, Velika Britanija 2 minuti.

Sedemmetrovke: Slovenija  2 (1), Velika Britanija 4 (3).


Slovenska izbrana vrsta je v reprezentančni pripravljalni bazi, kjer se mudi na krajših pripravah, odigrala še drugo prijateljsko tekmo z reprezentanco Velike Britanije. Tokrat ni bilo zraven Neli Irman in Ane Gros, ki imata šolske obveznosti, vsa ostala dekleta so bila v postavi. Slovenke so ves čas vodile za dva ali tri zadetke ter na koncu zmagale s tremi goli naskoka.

 

Izvrstno se je po poškodbi prsta na roki vrnila Barbara Varlec, ki je bila danes tudi najboljša strelka Slovenije. Na strani velike Britanije je blestela vratarka Sara Hargreaves, ki je zbrala 20 obramb. Selektor Ivica Rimanić je dal v slovenskih vratih priložnost vsem trem vratarkam, ki so skupaj zbrale 14 obramb.



1. tekma za trening: Slovenija - Velika Britanija 31:20 (15:10)