14. 12. 2010

RZS objavlja razpis za organizacijo kvalifikacijske tekme moških reprezentanc s Poljsko

V kvalifikacijah za nastop na EP 2012 v Srbiji se bo moška članska reprezentanca Slovenije v sredo, 9. marca 2011, doma pomerila s Poljsko. RZS objavlja razpis za organizacijo tekme s Poljaki in kriterije za gostiteljstvo tega pomembnega dvoboja.

 

RZS zainteresirane naproša, naj pošljejo ponudbe do PETKA, 24. DECEMBRA 2010, na naslov Rokometna zveza Slovenije, Leskoškova 9 e, p. p. 535, 1000 Ljubljana.

 

Ponudbe morajo biti v zaprtih ovojnicah poslane na omenjeni naslov, najkasneje na zadnji dan razpisa (velja poštni žig 24. 12. 2010).

 

Na ovojnici morata biti razvidna:

 

- polni naslov kluba

 

- pripis "ZA RAZPIS - SLOVENIJA : POLJSKA - NE ODPIRAJ".

 

 

V priponkah sta razpis za organizacijo kvalifikacijske tekme moške članske reprezentance Slovenije proti Poljski v kvalifikacijah za uvrstitev na evropsko prvenstvo v Srbiji leta 2012 in kriteriji za organizacijo.

 

 

RAZPIS - POLJSKAKRITERIJI ZA ORGANIZACIJO - POLJSKADenič tudi uradno postal selektor - mandat štirileten, funkcija profesionalna, pomočnik ČotarRZS objavila razpisa za generalnega sekretarja in direktorja moških reprezentancNa seji predsedstva RZS tudi o selektorju moške članske reprezentance