14. 8. 2011

Celjani dvakrat izgubili na turnirju v Mindnu

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na turnirju v nemškem mestu Minden osvojili četrto (zadnje) mesto. Najprej so izgubili z gostitelji (27:34), nato pa še z Gummersbachom (16:33).

Po nastopu na pokalu Sparkassen so rokometaši Celja Pivovarne Laško igrali še na turnirju Spielothek v nemškem Mindnu. Na dan prihoda so se pomerili z domačim moštvom Minden, ki je zmagalo s 34:27 (19:16), za zmagovalce pa je Nenad Bilbija dosegel štiri zadetke.

Na tekmi za tretje mesto so se Celjani pomerili z Gummersbachom, za katere brani nekdanji vratar pivovarjev Aljoša Rezar. Nemci so bili za pivovarje premočan nasprotnik, saj so zmagali kar s 33:16 (16:8). V finalu je Lübbecke (v polfinalu je bil boljši od Gummersbacha s 35:25) premagal domači Minden s 35:31 (18:12), gostiteljem pa za zmago ni bilo dovolj niti devet zadetkov Bilbije.

Celjani bodo konec tedna igrali na Šaleško-savinjskem turnirju, ki bo potekal v Rdeči dvorani v Velenju in v dvorani Zlatorog v Celju. Poleg Gorenja in Celja Pivovarne Laško bodo na mednarodnem turnirju nastopili še Nexe Našice (Hrvaška), Tremblay (Francija), Bosna Sarajevo (Bosna in Hercegovina) in Vardar Skopje (Makedonija).

 

 

 

Celjski rokometaši na mednarodnem turnirju v Nemčiji dvakrat izgubili in enkrat remiziraliZnani pari prve lige za moške za sezono 2011/12, novi pokrovitelj tekmovanja je NLB LeasingCeljski trener Vladan Matić: Vsakogar spoštujemo, vendar se hkrati nikogar ne bojimoŽrebanje parov za prvo moško ligo za sezono 2011/12 bo v torek, 9. avgusta 2011Celjani v tretjem krogu evropskega pokala pokalnih zmagovalcev z EstonciPrometna nesreča s smrtnim izidom okrnila igralski kader Celja Pivovarne LaškoCeljski rokometaši začenjajo evropsko sezono v tretjem krogu