24. 8. 2011

Reprezentantki Neli Irman in Branka Zec na obisku v Športnem kampu RZS v Savudriji

Udeleženke Športnega kampa Rokometne zveze Slovenije, ki za dekleta od ponedeljka poteka v Savudriji, so doživele zanimiv obisk. Danes sta jih namreč obiskali rokometašici Neli Irman in Branka Zec, odlični klubski igralki in članici ženske reprezentance Slovenije.

 

Neli Irman in Branka Zec sta med obiskom v Športnem kampu Rokometne zveze Slovenije v Savudriji odgovorili na kup zanimivih in raznovrstnih vprašanj, ki so jih jima zastavile mlade rokometašice. Dekletom sta opisali svoji športni poti, kako sta začeli trenirati in kako se spomnita začetka reprezentančne kariere.

 

Po zanimivem pogovoru sta se Neli in Branka z dekleti odpravili na plažo, kjer so se skupaj kopali. Po kopanju sta se odpravili nazaj proti domu, saj imata klubske obveznosti pred začetkom nove tekmovalne sezone.

Kamp, ki je bil v zadnjih dveh letih v Pacugu, je že peti po vrsti. Poteka v dveh izmenah: prva od 18. do 22. avgusta 2011, druga pa od 22. do 26. avgusta. V prvi izmeni bodo treninge pod strokovnim vodstvom mladih in tudi izkušenih trenerjev imeli fantje, v drugi pa dekleta.

 

V obeh izmenah bo skupaj sodelovalo 150 perspektivnih slovenskih rokometašev in rokometašic (letnik rojstva 1998 in mlajših), katerih seznama sta sestavila Marjan Potokar (fantje) in Milan Ramšak (dekleta), reprezentančna trenerja selekcije fantov in deklet letnika 1996 in mlajših.

 

Ker želimo že najmlajše športnike naučiti športnega načina obnašanja in spoštovanja do dresa rokometnih reprezentanc Slovenije, bodo v program vključeni tudi vrhunski igralci in igralke, člani rokometnih reprezentanc in trenerji reprezentanc, ki bodo našim mladim športnikom predstavili svoje poglede na rokomet in šport nasploh.

 

 

 

V Športnem kampu Rokometne zveze Slovenije v Savudriji so fante zdaj zamenjala dekletaReprezentanti Skube, Dobelšek in Mlakar obiskali Športni kamp RZS v SavudrijiSelektor Boris Denič na obisku v Športnem kampu Rokometne zveze Slovenije v Savudriji