13. 12. 2012

Mladince še naprej podpira GNLD

Tako kot člani bodo tudi mladinski rokometni reprezentanti Slovenije konec leta  bolj malo praznovali, kajti takoj  po zaključku jesenskega dela ligaške sezone pričenjajo kratke intenzivne priprave na kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2013, ki bo julija v Bosni in Hercegovini. S pripravami v Velenju pričnejo 22. decembra, trajale pa bodo do 2. januarja, ko bodo odpotovali na Nizozemsko. Od 4. do 6. januarja si bodo v Panningenu, mestecu na jugo dežele tulipanov skušali v družbi reprezentanc Nizozemske, Ukrajine in Islandije priboriti eno od dveh vozovnic za  svetovno prvenstvo, ki bo julija v Bosni in Hercegovini.

 

Tri dvanajstice v včerajšnjem datumu pa so bile za mladinsko rokometno reprezentanco srečne, saj so ji prinesle podaljšanje pogodbe s podjetjem GNLD international, uglednim svetovnim proizvajalcem prehranskih dodatkov. Včerajšnjega prevzema prehranskih dodatkov se je na sedežu zastopstva družbe v Sloveniji, ki ga ima GNLD v ljubljanskem BTC-ju, udeležil mladinski reprezentant Gregor Potočnik, ki ga je prehranska strokovnjakinja in produktni vodja Vida Kokalj v video razgovoru predstavila tudi ostalim privržencem in distributerjem  GNLD.  Kot je povedala Vlatka Bartolič Iori, vodja marketinga, ima GNLD sicer zelo omejeno število športnih sponzorstev, kljub temu pa se krog uporabnikov njihovih izdelkov v športu zelo širi. Med sponzoriranci imajo sicer nekaj zelo znanih imen, med njimi dva zlata olimpijca iz Londona, madžarskega telovadca Krisztiana Berkija in veslača Mahe Drysdala iz Nove Zelandije, ki imata sicer še ducat zlatih medalj z svetovnih ter drugih prvenstev. Zelo zanimiva je tudi zgodba milanskega nogometnega kluba Inter, katerega sponzor je GNLD od letošnjega leta. Zdravstvena služba Interja je namreč kar celo leto kupovala in preizkušala njihove proizvode, potem pa so se odločili zamenjati svojega dotedanjega dobavitelja ter sponzorja, tako da je Interjev  uradni dobavitelj postal GNLD.

V obdobju ko naš šport skupaj s celotno družbo preživlja težke čase, je takšna pomoč zelo dobrodošla, še posebej, ker gre za proizvode najvišje in tudi ekološke kvalitete, ki imajo za zdravje le pozitivne učinke.  Gregor, najboljši igralec letošnje tekme za bronasto medaljo na EP v Turčiji, je v  razgovoru spregovoril o dosedanjih pozitivnih izkušnjah s proizvodi, pričakuje pa, da bodo pomagali tudi k uvrstitvi  na Svetovno prvenstvo.  Ob zahvali za dosedanje sponzorstvo je izrazil tudi upanje, da bo GNLD tudi vnaprej 8. igralec reprezentance.