27. 3. 2013

Mladinci (U-21) se bodo prihodnji teden v Zrečah dvakrat pomerili s Francijo

V okviru tedna, ki ga evropska rokometna zveza namenja reprezentančnim aktivnostim, se bodo mladinci selektorja Slavka Iveziča, v prihodnjem tednu dvakrat pomerili z vrstniki iz Francije. Obe tekmi bosta v Zrečah.

Selektor Slavko Ivezič bo svoje varovance zbral v ponedeljek, 1. aprila, v Žalcu. Na seznamu  poškodovanih so Rok Zaponšek (Sevnica), Nino Grzentič (Cimos Koper) in Grega Potočnik (Celje Pivovarna Laško), Blaž Janc, Blaž Blagotinšek in Tilen Kodrin (vsi Celje Pivovarna Laško) bodo manjkali zaradi obveznosti v kadetski reprezentanci, Borut Mačkovšek (Celje Pivovarna Laško) pa bo na pripravah članske  selekcije, ki se bo pripravljala za kvalifikacijski tekmi z Islandijo.

Tekmi s Francijo bosta v Zrečah, v petek, 5. , in soboto, 6. aprila v Zrečah. Obe tekmi se bosta začeli ob 18.30. Francija je, podobno kot Slovenija, udeleženec letošnjega svetovnega prvenstva za mladince, ki bo od 14. do 28. julija v Bosni in Hercegovini.

 

Na seznamu so: Jan Gorela (Istrabenz plini Izola), Matjaž Borovnik (Sevnica), Nejc Cehte (Krško), Gašper Hrastnik (Cimos Koper), Tilen Majerle (Krško), Igor Žabič (Celje Pivovarna Laško), Žiga Bradeško (Loka 2012), Matic Verdinek (Celje Pivovarna Laško), Jure Gorenjak (Sevnica), Aleksander Špende (Maribor Branik), Aljaž Lavrič (Krka), Blaž Sendelbah (SVIŠ Ivančna Gorica), Dušan Fidel (Istrabenz plini Izola), Jože Baznik (Dobova), Urban Grubar (Krka), Blaž Žitnik (Krško), Mario Šoštarič (Maribor Branik)