13. 5. 2013

Licenčni seminar za trenerje bo tudi letos na Rogli in v Ljubljani

Letos bo že 37. slovenska rokometna šola, ki je namenjena rokometnim trenerjem in predstavlja licenčni seminar za sezono 2013/14. Tudi letos bosta dva, prvi 8. in 9. junija bo že po tradiciji na Rogli. Drugi licenčni seminar bo 24. avgusta v Ljubljani.

Seminarja sta pogoj za pridobitev trenerske licence za sezono 2013/14, ob ustrezni trenerski izobrazbi in usposobljenosti. Licenčni seminar je za pridobitev licence priznan tudi v vseh državah podpisnicah Rinck conventiona.

Vse trenerje obveščamo, da je zaradi doslednega spoštovanja Zakona o športu, udeležba

licenčnega seminarja obvezna, ne glede na starostno mejo trenerjev. Kot vsako leto bodo tudi letos poleg domačih predavateljev na šoli predavali tudi priznani mednarodni rokometni strokovnjaki – EHF lektorji.

Seminar je sofinanciran s strani ESS, zato je udeležba na seminarju ob predhodni prijavi brezplačna. Prijave so mogoče preko povezave: http://dogodki.eventmanager.si/Licenni-seminar-za-vse-strokovne-delavce-v-rokometu/razpis/.

Zadnji rok za prijave je nedelja, 02.06.2013. Prijavnice prispele po izteku roka ne bodo upoštevane. Zaradi sofinanciranja seminarja s strani ESS je udeležba na seminarju priznana v kolikor je posameznik prisoten na predavanjih v skupnem obsegu več kot 80 %. Poleg tega pa je obvezna prisotnost na prvem in zadnjem predavanju 37. slovenske rokometne šole.