27. 8. 2013

Drugi licenčni seminar za trenerje bo ta konec tedna v Ljubljani

Prvi letošnji licenčni seminar za trenerje je bil 8. in 9. junija na Rogli, drugi pa bo 31. avgusta v Ljubljani. Seminarja sta pogoj za pridobitev trenerske licence za sezono 2013/14, ob ustrezni trenerski izobrazbi in usposobljenosti.

 

 

Licenčni seminar je za pridobitev licence priznan tudi v vseh državah podpisnicah Rinck conventiona. Vse trenerje obveščamo, da je zaradi doslednega spoštovanja Zakona o športu, udeležba licenčnega seminarja obvezna, ne glede na starostno mejo trenerjev. Kot vsako leto bodo tudi letos poleg domačih predavateljev na šoli predavali tudi priznani mednarodni rokometni strokovnjaki – EHF lektorji.

 

 

Seminar je sofinanciran s strani ESS, zato je udeležba na seminarju ob predhodni prijavi brezplačna. Prijave so mogoče preko povezave: http://dogodki.eventmanager.si/Licencni-seminar-za-vse-strokovne-delavce-v-rokometu-2013/. Prijave so mogoče do srede, 28. avgusta.

 

 

V Ljubljani bodo predavali Slavko Ivezič (napad na consko obrambo 3-2-1), Zoran Jovičič (reševanje prehoda drugega krožnega napadalca pri obrambi 3-2-1), Sebastjan Oblak (metodika učenja hitrega izvajanja začetnega meta), dr. Primož Pori (metodika učenja metov težke žoge v rokometu), Vanja Kralj (ciklizacija razvoja moči pri rokometaših v razvoju, metodika učenja olimpijskega dviga uteži), Luka Kisovec (uvajanje začetnikov v vlogo vratarja), Alen Jankovič (trening koordinacije rokometnih vratarjev), Ranko Rajović (razvoj kognitivnih sposobnosti z giblanimi aktivnostmi), Marta Bon (odnos trener/klub-starši-športnik), Wolfgang Polanny (kompleksne vadbe globokih obrambnih postavitev, različne oblike križanja v tekmovalnih okoliščinah.

 

 

Seminar bo torej v soboto, 31. avgusta, v Ljubljani (Fakulteta za šport, dvorana Kodeljevo), začel pa se bo ob 9. uri.