19. 8. 2014

Vstopnice za superpokalni spektakel Celje Pivovarna Laško - Sviš v Portorožu že v prodaji

V soboto, 30. avgusta, bo na teniškem štadionu v Portorožu potekala tekma slovenskega superpokala v moški konkurenci. Na uvodu v novo tekmovalno sezono 2014/15 se bosta za prvo lovoriko v sezoni ob 20.30 pomerila Celje Pivovarna Laško in Sviš Ivančna Gorica.


Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v prejšnji sezoni osvojili dvojno domačo krono - bilo so tako državni prvaki kot pokalni zmagovalci Slovenije. Zato se bodo v superpokalu pomerili s presenetljivim finalistom pokalnega tekmovanja, ekipo Sviša iz Ivančne Gorice.


Superpokalna tekma v ŠRC Marina v Portorožu bo potekala na igralni podlagi, ki se uporablja za tekme evropske lige prvakov. Tekma Celje Pivovarna Laško - Sviš Ivančna Gorica bo pod reflektorji teniškega igrišča v Portorožu, na tribunah pa bo prostora za 1600 gledalcev.


Če bodo vremenske razmere slabe, bo superpokal odigran v športni dvorani v Luciji. V prejšnji sezoni superpokalna tekma ni bila odigrana (Celje Pivovarna Laško in Gorenje Velenje se nista mogla dogovoriti glede termina), v letu 2012 pa so Velenjčani v Sevnici premagli Celjane z 28:24 (13:11).


Vstopnice za rokometni spektakel v Portorožu (sobota, 30. avgust, ob 20.30) so že v prodaji. Nakup vstopnic je mogoč na vseh prodajnih mestih mojekarte.si in preko spletne povezave:

VSTOPNICE ZA ROKOMETNI SUPERPOKAL V PORTOROŽU