30. 1. 2015

Izjave po tekmi Slovenija - Danska (33:36)

Izjave po rokometni tekmi Slovenija - Danska (33:36) na svetovnem prvenstvu v Dohi.

 

 

Boris Denič, selektor Slovenije: "V prvem polčasu smo padli v črno luknjo. Za nami je zanimiva tekma, rokometno gledano pa v njej ni bilo veliko rokometa. Danci so se v teh okoliščinah bolje znašli, v napadu so bolje zadevali od nas, a tekma je minila brez vratarjev. O tem zgovorno govori statistika: Danska je skupno zbrala sedem obramb, Slovenija štiri, končna razlika pa je tri gole za Dansko."

 

 

Dragan Gajić, reprezentant Slovenije: "Škoda, da v določenih trenutkih ne verjamemo, da lahko premagamo ekipo iz velike četverice. Če bi pokazali več samozavesti, potem bi lahko iztržili več. Nismo prikazali bleščeče igre, vseskozi smo malce capljali za Danci, ki so nas nadzorovali. Škoda, da se ne znamo do konca izraziti na igrišču, zdaj je najbolj pomembno, da se psihološko pripravimo za dvoboj z Nemci."

 

 

Uroš Bundalo, reprezentant Slovenije: "Menim, da sta katarska sodnika nekoliko prestrogo izključila Mateja in Miho. Dancem smo se dokaj dobro zoperstavili, vseskozi smo jih skušali ujeti, a v tem nismo bili uspešni." (sta)

 

 

Foto: Slavko Kolar

 

 

SP ZA MOŠKE - KATAR 2015