22. 6. 2015

Osmi poletni tabor Uroša Zormana v Savudriji

Temeljno vodilo ŠD Uroš Zorman je, da športna aktivnost  vodi do sreče. Želimo si nasmejanih in veselih otrok, ki bodo sklepali nova prijateljstva, se naučili kaj novega, predvsem pa preživeli enkraten teden na morju in soncu v odlični družbi.

 

 

Uroš, Peter, Mladen, Braco, Patrik, Luka&Luka, Tamara, Monika, Maja in Slavko vas vabimo, da nas kakšen dan obiščete na poletnem taboru v Savudriji. Rokometnem, kjer se letos 65 otrok starih med 6 in 15 let podi po igriščih v idiličnem morskem okolju.

 

 

Pod našim budnim očesom trenirajo in se zabavajo od včerajšnjega dopoldneva, na vsakodnevnem "meniju" so trening rokometa, zabavne in družabne igre ter seveda kopanje. Gre za že osmi poletni tabor Uroša Zormana, ki kljub temu da se domala celo leto mudi na Poljskem, ne izpusti tega tedna.

 

 

Uroš je ves čas prisoten na taboru, trenira z otroci, daje nasvete in se zabav kot sodnik na družabnih večerih. Potem ko je poletni tabor že zvezda stalnica v njegovemu urniku, Uroš Zorman pravi takole: "Zadovoljen in srečen sem, da smo se pred skoraj desetletjem odločili za organizacijo takšnega tabora, kjer nam je v prvi vrsti pomembno, da se otroci nekaj naučijo, da spoštujejo red in disciplino ter da se imajo fajn."

 

 

Na taboru se bodo ves teden (do petka, 26. junija) vrstili obiski slovenskih reprezentantov in reprezentantk: od bratov Skube, Tamare Mavsar, Sergeje Stefanišin, Jureta Dolenca, Neli Irman, Deana Bombača do Mateja Gabra.

 

 

"Fante, kolege, prijatelje, soigralce vedno povabim na tabor, saj otrokom veliko pomeni, da se lahko z njimi pogovorijo, družijo. Takšnih priložnosti ni obilo, razen hitro fotografiranje na tekmah. Tu si res vzamejo čas za naše otroke, tudi en trening opravijo z njimi. Zelo spoštujem to, da nikoli ne zavrnejo mojega povabila," še dodaja Zorman.

 

 

Vabljeni torej, da se nam pridružite kakšen popoldan - po 14. uri - v Savudriji v Mladinskem domu v Ravni dolini!