13. 3. 2017

Vstopnice za ogled bronastih rokometašev že v redni prodaji!

Začela se je redna prodaja vstopnic za rokometni spektakel leta v Stožicah – dvoboj med bronastimi Slovenci in evropskimi prvaki Nemci v kvalifikacijah za EP 2018, ki bo na sporedu 3. maja, ob 20.00, v ljubljanskih Stožicah.

Za dvoboj med Slovenijo in Nemčijo vlada izjemno zanimanje, kar dokazuje podatek, da je bilo v predprodaji prodanih že več kot 1.500 vstopnic! Vsem športnim ljubiteljem zato priporočamo, da si vstopnico za dvoboj tretje najboljše reprezentance na svetu in aktualnih evropskih prvakov zagotovijo čim prej.

Vstopnice so na voljo prek prodajne mreže mojekarte.si in vseh njenih prodajnih mest ter na bencinskih servisih Petrol in sicer od 5 EUR dalje. 

Posebna ponudba, ki velja samo do konca tega tedna - vstopnice za tribuni A in C na zelenem ringu, ki veljajo za najboljše v dvorani, si lahko zagotovite 2 EUR ceneje. Ob nakupu na spletnem portalu www.mojekarte.si je potrebno vpisati posebno promocijsko kodo bron14.


Rokometna zveza Slovenije je cenejši ogled tekme pripravila tudi za družine - vstopnice za družinski sektor so na voljo že po 12 EUR za enega starša oz. 24 EUR za dva ter eno ali dve brezplačni vstopnici za otroka do desetega leta. Število sedežev je omejeno, pri vstopu na tribuno pa bo potekalo tudi preverjanje starosti otrok.

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018, SKUPINA 5, 3. KOLO

Ljubljana, sreda, 3. maj, ob 20.00:
SLOVENIJA : NEMČIJA

Ostale tekme:
NEMČIJA : SLOVENIJA (6. maj)
ŠVICA : SLOVENIJA (14./15. junij)
SLOVENIJA : PORTUGALSKA (17./18. junij, Koper) - PAKET S TEKMO V STOŽICAH LE 20 EUR TUKAJ!