25. 3. 2019

Znani polfinalni pari pokala Slovenije za ženske

V ponedeljek, 25. marca 2019, je bil v prostorih Rokometne zveze Slovenije opravljen žreb polfinala pokala Slovenije za ženske. Polfinalni tekmi bosta na sporedu v soboto, 30. marca, ob 15.30 in 18.00.

Med štiri najboljše ekipe letošnje izvedbe pokala Slovenije so se uvrstili Koper, Krka, Krim Mercator in Velenje. 

Žreb je določil da se bosta v polfinalu srečala Krka in Koper ter Krim Mercator in Velenje. Zaključni turnir pokala bo na sporedu 30. in 31. marca v dvorani Golovec v Celju.

Salvador Kranjčič, trener Krke: 
"Ker smo se v prvi vrsti izognili Krimu, ki vemo kaj v slovenskem rokometu pomeni, smo z žrebom zadovoljni. Je pa res da moramo vsako tekmo odigrati na polno in verjamem da bo tekma dobra in da mogoče na njej mogoče sploh ni pravega favorita. Naša želja pa je da se uvrstimo v finale."

Stojan Petrinja, trener Kopra:
"Tudi mi smo z žrebom zadovoljni, upamo da se bomo dostojno kosali z nasprotnikom in da bo zmaga pristala na naši strani."

Uroš Bregar, trener Krima Mercatorja:
"Vsi nas že vidijo kot zmagovalce tega pokala, ampak to bo treba dokazati na terenu. Zavedamo se, da so presenečenja del rokometa in zagotovo bomo pokal vzeli skrajno resno in naredili vse da osvojimo naslov."POKAL SLOVENIJE ZA ŽENSKE, ZAKLJUČNI TURNIR
Celje, dvorana Golovec

POLFINALE:

Sobota, 30. marca 2019, ob 15.30:
KRIM MERCATOR : VELENJE 

Ob 18.00:
KRKA : Ž.U.R.D. KOPER


TEKMA ZA TRETJE MESTO
Nedelja, 31. marca, ob 14.30:
Poraženec A : Poraženec B

FINALE
Nedelja, 31. marca, ob 17.00:
Zmagovalec A : Zmagovalec B