23. 12. 2020

Teraš ni več trener Dobove

Pri MRD Dobova so po koncu nastopov v letu 2020 sklenili, da prekinejo pogodbo z dosedanjim trenerjem Benjaminom Terašem. Ekipo, ki trenutno v Ligi NLB zaseda deveto mesto, bo v prihodnje vodil njegov dosedanji pomočnik Damjan Radanovič.

"Zaradi trenutnih razmer povezanih z epidemijo, se tudi športni klubi soočajo z vse večjimi težavami pri svojem delu, predvsem pa je to vidno pri zagotavljanju sponzorskih sredstev. Slabšemu finančnemu stanju se ne moremo izogniti niti v MRD Dobova, zato se je uprava društva odločila, da zraven ostalih ukrepov, prekine pogodbo s trenerjem članske ekipe Benjaminom Terašem," so zapisali v obvestilu pri posavskem prvoligašu in dodali: "Uprava je bila s Teraševim delom zadovoljna, saj so dobovski rokometaši pod njegovo taktirko nizali uspeh za uspehom in minulo sezono kronali s 5. mestom v Liga NLB. MRD Dobova se Benjaminu zahvaljuje za dobro delo v klubu in mu želi veliko športnih uspehov tudi v prihodnje."

Cilj dobovskih rokometašev v preostanku sezone bo uvrstitev na sredino lestvice in afirmacija mladih rokometašev.