12. 5. 2021

Ajdovke, Celjanke in Velenjčanke okrepljene v novo sezono

Ekipe 1. ženske lige počasi dobivajo jasno kadrovsko podobo za prihajajočo sezono. Jana Krapež in Petra Sanabor sta podaljšali sodelovanje z Mlinotestom Ajdovščino, v vrste Celjank sta se vrnili Katarina Regner in Sanja Vrček, barve Velenja pa bo še naprej branila kapetanka Ljiljana Simić.

V Vipavski dolini bosta svojo rokometno pot nadaljevali dobri znanki navijačev ajdovskega kluba. 22-letna krožna napadalka Jana Krapež, ki je v rednem delu te sezone v povprečju na tekmo dosegala 1,4 zadetka, bo ostala Mlinarka tudi v prihodnji sezoni. V dresu Mlinotesta Ajdovščine ji bo družbo znova delala 23-letna Petra Sanabor, ki za klub iz Ajdovščine v končnici letošnjega prvenstva v povprečju zabija 1 gol na tekmo.

24-letna Sanja Vrček, ki je bila v rednem delu sezone 2020/21 druga strelka Žalca Zelenih dolin s 4,4 zadetki na dvoboj, se vrača v celjski klub. V zasedbi Z'dežele bo prihodnjo sezono zaigrala tudi 26-letna Katarina Regner, ki je v Celju nazadnje igrala v sezoni 2018/19, ko je bila s 4,4 goli na tekmo prva strelka ekipe.

Velenje je v svoji zasedbi uspelo zadržati 26-letno vratarko Ljiljano Simić. "Vesela sem, da bom tudi v naslednji sezoni igrala za svoj domači klub. Verjamem, da bomo nadgradile našo igro in se veselile uspehov," je ob podpisu nove pogodbe dejala kapetanka Velenjčank.