17. 5. 2021

Postani prostovoljec na julijskem EP za dekleta do 19 let!

Evropsko prvenstvo za dekleta do 19 let (Women's 19 EHF EURO 2021 Slovenia), ki ga bomo med 8. in 18. julijem 2021 spremljali v Celju, prinaša vrhunske rokometne predstave, zabavo in sprostitev. Izkoristi priložnost in se tekmovanju pridruži kot prostovoljec! Skupaj z nami spiši uspešno športno zgodbo, hkrati pa koristno preživi svoj prosti čas, razširi krog poznanstev ali morebitnih prijateljstev in pridobi dragocene izkušnje.

Letošnje veliko tekmovanje bo obenem preizkusni treninge za vse, ki bodo želeli sodelovati pri organizaciji svetovnega rokometnega prvenstva za mladinke, ki ga prihodnje leto gostimo v Sloveniji.

Izpolni prijavnico, jo posreduj na spodaj zapisan elektronski naslov, in postani del nepogrešljive ekipe prostovoljcev, ki bo v zakulisju dogajanja poskrbela, da bomo v Celju in v Sloveniji priča še enemu rokometnemu spektaklu!

Prijave zbiramo do 30. junija 2021.

Več informacij je na voljo v objavljenih pravilih in pogojih za izbor prostovoljcev ter preko vodje prostovoljcev Dragane Jusupović, ki je dosegljiva na 041/717-907 ter dragana.jusupovic@gmail.com.